Botox i Malmö & Lund

Botox

Botulinumtoxin Typ A är ett ämne som minskar funktionen i muskeln. Det är mest känt under namnet Botox, ett muskelavslappnande läkemedel som ger en tillfällig effekt genom att blockera nervimpulser i det området du vill åtgärda. Det är en injektionsbehandling för att mjuka upp dynamiska linjer samt rynkor i ansiktet och idag en av de vanligaste skönhetsbehandlingarna. Med Botox vill man begränsa omedvetna vanemässiga anspänningsutryck utan att påverka den naturliga mimiken.

Det kan tillexempel användas för att ta bort eller minska bekymmersrynkor mellan ögonbrynen, de vågräta linjerna i pannan och kråksparkarna kring ögats ytterkant.
Du kan ge läpparna ett litet lyft eller ta bort rökrynkorna runt munnen genom att rynkorna slätas ut. Det finns en hel del användningsområden och inte bara inom skönhet. Har du problem med överdriven svettning som även kallas hyperhidros, spänningshuvudvärk, tandgnissling och migrän kan Botox vara svaret som ger dig den hjälp du behöver.

Viktigt att tänka på

  • För att få genomföra behandlingen måste du vara 18år
  • Du får inte vara gravid eller ammande
  • Inte vara allergisk mot Botulinumtoxin
  • Du får inte ha någon pågående infektion i kroppen
  • Inga kroniska muskelsjukdomar som Myasthenia Gravis eller Eaton-Lamberts Syndrom
  • Behandlingen är inte permanent utan behöver upprepas efter 3-5 månader för att bibehålla resultat

Behandling

När du kommer till Studio Sofie i Lomma som ligger mellan Malmö och Lund, börjar vi alltid med att gå igenom dina önskemål, vad du förväntar dig av behandlingen och självklart svarar vi på dina frågor. Därefter kan vi ge svar på om de är möjliga och vad som är bäst för just dig.

Innan vi påbörjar behandlingen markerar vi injektionspunkterna noga, – och om man önskar finns det en bedövningssalva som stryks på punkterna. Det kan kännas att det sticker till men mer än så brukar inte våra kunder reagera.

Efter behandlingen kan man få en liten svullnad i området och även små blåmärken men det försvinner snabbt och det slutgiltiga resultatet ser du inom 2 veckor.
Vi som utför behandlingen är legitimerade och har vidareutbildning med certifieringar inom ramen för estetiska injektioner. Vi journalför även alla behandlingar.
Kunskapen är gedigen och vi arbetar endast med de främsta märkerna på den svenska marknaden.

Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen att boka en tid för gratis konsultation gällande din botoxbehandling.

0763 48 00 84

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]