Fillers

Juvéderm & Restylane

Vi på Studio Sofie har valt att bara använda de främsta märkena inom fillers på den svenska marknaden. Anledningen till det är marknadsledande produkter med längst dokumenterad hållbarhet. De har en hög koncentrerad halt av hyaluronsyra som gör att behandlingsresultatet håller längre. Hyaluronsyra är dessutom ett ämne som redan naturligt finns i kroppen som bidrar till att ge volym samt fukt åt vår hud.

Juvéderm

De bästa av fillersproduktera är från Juvéderm är VyCross kollektionen. Den innefattar Volbella som är för behandling av läppar och fina linjer, Volift är till för läppar, ansiktskonturering och djupare rynkor och Voluma som används för att återskapa ansiktsvolym- lyfta och skulptera.

VyCross har en ny, unik och patenterad teknik som kombinerar låg och hög molekylärvikt för en mer effektiv tvärbildning, vilket resulterar i minimalt med svullnad och blåmärken. Den bidrar även till optimal hållbarhet och mjukare geléer.

Restylane

Resultatet med en behandling av Restylane håller länge utan att vara permanenta, vilket ger frihet till att välja om man vill behålla effekten eller inte. Effekten av en behandling håller i 6-12 månader och med endast en uppföljningsbehandling kan resultatet därefter vara i upp till 18 månader, men din ålder, livsstil och hudtyp kan påverka hur hållbart det blir för just dig. Restylane injiceras främst för att mjuka upp rynkor och veck, skapa fylligare läppar och ge volym till kinderna. Det blir naturliga resultat och syns omedelbart.

Restylane Skinboosters är produkten som används för att återfukta på djupet samt förbättra hudens elasticitet och struktur. Skinboosters injiceras vanligtvis på en större hudyta och verkar genom att dra till sig vatten i huden. Det bidrar till att du bibehåller en mjuk ungdomlig hud med lyster. För att nå bästa resultat behöver du genomgå tre behandlingar med 2-4 veckors mellanrum och därefter räcker det med ett återbesök ett par gånger om året.

Viktigt att tänka på

  • För att få genomföra behandlingen måste du vara 18år
  • Du får inte vara gravid eller ammande
  • Inte vara allergisk mot Botulinumtoxin
  • Du får inte ha någon pågående infektion i kroppen
  • Behandlingen är inte permanent utan behöver upprepas efter 3-5 månader för att bibehålla resultat

Behandling med fillers

När du kommer till Studio Sofie i Lomma som ligger mellan Malmö och Lund, börjar vi alltid med att gå igenom dina önskemål, vad du förväntar dig av behandlingen och självklart svarar vi på dina frågor. Därefter kan vi ge svar på om de är möjliga och vad som är bäst för just dig.

Innan vi påbörjar behandlingen markerar vi injektionspunkterna noga, – och om man önskar finns det en bedövningssalva som stryks på punkterna. Det kan kännas att det sticker till men mer än så brukar inte våra kunder reagera.

Efter behandlingen får du ett omedelbart resultat men kan man få en liten svullnad i området och även små stickmärken som lägger sig efter ett par dagar.
Du ska undvika att röra på området där behandlingen har utförts och även hålla dig borta från fysisk aktivitet, solning och bastubad under det första dygnet.

Vi som utför behandlingen är legitimerade och har vidareutbildning med certifieringar inom ramen för estetiska injektioner. Vi journalför alla våra behandlingar. Kunskapen är gedigen och vi arbetar endast med de främsta märkena på den svenska marknaden.

Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen att boka en tid för gratis konsultation gällande din behandling.

0763 48 00 84

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]