Kemisk peeling

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar och finns i en mängd olika varianter. Man lägger aktiva ämnen, ofta syror av olika slag, på huden som bidrar till hudföryngring och hudförbättringar. Effekten av kemisk peeling bidrar främst till att avlägsna gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter som sitter på ytan och ned i porerna. I samband med detta påskyndar processen för cellförnyelse i huden vilket gör den smidigare och ger ansiktet en helt ny lyster.

Studio Sofie arbetar med kemisk peeling och använder sig utav produkter från Dermaceutic. Deras produkter är från Frankrike och är ursprungligt framtagna av biokemister, hudläkare samt estetiska kirurger, för att tillfredsställa hudläkares behov av hudvårdsprodukter.

Vi erbjuder följande masker

  • Milk Peel- Hjälper mot fina linjer, grova porer och ger en fantastisk lyster. Den förbättrar även hunden inför din dagliga make-up och passar alla hudtyper
  • Mask Peel- Den fungerar bäst för dig med fet hy och eventuella acneproblem
  • Mela Peel- Reducerar pigmenteringar och melasma
  • Cosmo Peel- Effektiv mot rynkor, pigmenteringar och solskadad hy

Vill man få ut den bästa effekten av kemisk peeling är det bästa att fortsätta med medicinsk hudvård. Efter en behandling öppnar man upp huden och den blir automatisk mer mottaglig för vitaminer och antioxidanter som den medicinska hudvården innehåller. Utnyttjar du det så har du chans att få ytterligare effekt. Dessutom förbereder du huden inför nästa kemiska peel som i sin tur ger maximal effekt.

Behandling

När du kommer till Studio Sofie i Lomma som ligger mellan Malmö och Lund, börjar vi alltid med att gå igenom dina önskemål, vad du förväntar dig av behandlingen och självklart svarar vi på dina frågor. Därefter kan vi ge svar på om de är möjliga och vad som är bäst för just dig eftersom det är individuellt.

Behandlingen går till så att man applicerar syrorna på huden som skalar bort de döda hudcellerna som täpper igen porer. Detta gör att man stimulerar cellförnyelsen och huden får en bättre struktur samtidigt som den uppfyller din önskan med den masken du har anpassat för dig. Det tar ungefär 30-90 minuter beroende på vad du önskar att göra.

Efter behandlingen kan en lätt rodnad uppstå, men du kan oftast direkt återgå till vardagen. Vi som utför behandlingen är legitimerade och har vidareutbildning med certifieringar inom ramen för estetiska injektioner. Vi journalför alla våra behandlingar. Kunskapen är gedigen och vi arbetar endast med de främsta märkena på den svenska marknaden.

Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen att boka en tid för gratis konsultation gällande din behandling.

0763 48 00 84

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]