Läppförstoring

Förstora läppar

När vår kropp genomgår förändringar som till exempel åldrande eller viktnedgång tappar huden inte bara spänst utan även volym. Läpparna blir oftast tunnare och uttrycket kan ibland upplevas lite surt. Det kan uppstå linjer på överläppen och mungipan faller ner. Detta kan man självklart känna ändå och man kan enkelt bygga volym och fyllighet med hjälp av fillers. En tydligare amorbåge/konturering och volym ger ett gladare uttryck samt en mer definierad mun och ger en boost av kvinnlighet.

Läppar är en av de mest efterfrågade injektionsbehandlingarna idag och med enkla medel kan man ändra ett helt uttryck. För att få ett naturligt och fint resultat krävs stor erfarenhet, vilket vi på Studio Sofie kan erbjuda. Vi använder oss av fillers från Juvéderm och Restylane som är de främsta produkterna på svenska marknaden. Mer om dessa kan du läsa under rubriken fillers.

Viktigt att tänka på

  • För att få genomföra behandlingen måste du vara 18år
  • Du får inte vara gravid eller ammande
  • Inte vara allergisk mot liokain som är ett bedövningsmedel i alla fillers
  • Du får inte ha någon pågående infektion (herpes/munsår)
  • Behandlingen är inte permanent utan behöver upprepas

Behandling

När du kommer till Studio Sofie i Lomma som ligger mellan Malmö och Lund börjar vi alltid med att gå igenom dina önskemål, vad du förväntar dig av behandlingen och självklart svarar vi på dina frågor. Därefter kan vi ge svar på om de är möjliga och vad som är bäst för just dig.

Innan vi påbörjar behandlingen markerar vi injektionspunkterna noga, – och därefter stryks en bedövningssalva på läpparna. Det kan kännas att det sticker till men mer än så brukar inte våra kunder reagera. Efter behandlingen känner vi igenom samt masserar dina läppar och avslutar med en lugnande kräm. Man kan den närmsta tiden efter känna en svullnad och ömhet men detta är helt normalt och försvinner efter ett par dagar.

Du ska undvika att röra på området där behandlingen har utförts och även hålla dig borta från fysisk aktivitet, solning och bastubad under det första dygnet. Vi som utför behandlingen är legitimerade och har vidareutbildning med certifieringar inom ramen för estetiska injektioner. Vi journalför alla våra behandlingar. Kunskapen är gedigen och vi arbetar endast med de främsta märkena på den svenska marknaden.

Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen att boka en tid för gratis konsultation gällande din behandling.

0763 48 00 84

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]