Motala

Fillers och Botox i Motala

Välkommen till Studio Sofie i Motala som drivs av Sofie Moberg, Leg. Sjuksköterska med certifiering inom estetiska injektioner. Här arbetar enbart legitimerad personal med bred kunskap för injektioner och vetskap kring behandling av eventuella biverkningar och komplikationer.
Utifrån dina önskemål väljer vi de bästa produkterna från de främsta märkena på den svenska marknaden. Målet med varje behandling är att skapa ett resultat motsvarande varje kunds önskemål som ser både naturligt och vackert ut i betraktarens ögon.

Våra behandlingar

Med tiden förlorar huden sin elasticitet och spänst samtidigt som man också kan uppleva hur volymen minskar. Genom våra injektionsbehandlingar kan man bli av med besvärande rynkor och linjer eller återge/öka volymen i exempelvis kinder och läppar. Varje person har en egen uppfattning av vad skönhet är och behandlingarna skräddarsys därför också för att uppnå var och ens förväntningar.

När du kommer till Studio Sofie inleder vi alltid behandlingen med en konsultation för att lyssna till dina främsta önskemål och ta fram en behandlingsplan där förväntningar och förutsättningar vävs samman. Givetvis ingår även en uppföljning för att säkerställa att resultatet blev som önskat.
Innan vi påbörjar behandlingen markerar vi injektionsområdena noga och vid önskemål kan en bedövningssalva strykas på över det berörda området. Våra kunder brukar dock inte uppleva behandlingen som särskilt smärtsam utan beskriver det mer som att det sticker till och inte värre än så.

Botox

Minskar besvärande linjer och rynkor i ansiktet
Förebygger framtida linjer

Botox är en injektionsbehandling som hindrar musklerna att dras samman genom att blockera nervimpulserna i det berörda området. Resultatet blir att de upplevda rynkorna och linjerna mjukas upp och därav också blir mindre synliga utan att mimiken på något vis påverkas.

Det slutliga resultatet ser du redan 2 veckor efter att du lämnat vår studio i Motala.

Fillers

För ökad volym i läppar
Fyller ut rynkor och djupare linjer i ansiktet
Återger volym i insjunkna områden
Markerar kindbenen och fyller ut kåklinjen

Rökning, hormoner, ålder och solexponering gör huden skör och mindre elastisk vilket kan påverka uppkomsten av både rynkor och fina linjer i ansiktet. Med åldern kommer också mängden hyaluronsyra i huden att minska vilket leder till att den får svårare att bibehålla fukt än tidigare.

Genom att injicera mindre doser hyaluronsyra hjälper man huden att bibehålla vätska vilket leder till en naturlig utfyllnad av både rynkor och de finare linjerna.

Eftersom hyaluronsyra redan finns naturligt i kroppen så kommer den stegvis att brytas ner och effekten minska.

Certifierade för estetisk injicering

Studio Sofie är registrerad hos Inspektionen för vård och omsorg och innehar patient/klinikförsäkring hos Folksam. Vår klinik är vidare även certifierad för estetiska injektioner av Estetiska Injektionsrådet. En certifiering som styrker att utbildning inom samtliga behandlingar genomgåtts samt att vi enbart arbetar med CE märkta produkter.

Om du värdesätter att din behandling utförs tryggt och säkert av legitimerad personal så har du kommit rätt. Varmt välkommen!

0763 48 00 84

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]