Vaxning

Vaxning

Vaxning är en enkel och effektiv metod att avlägsna hår samtidigt som det är mer hållbart än enbart rakning. Vi på Studio Sofie arbetar med olika vaxmetoder beroende på vilket resultat du vill uppnå och vi anpassar alltid vax efter hudtyp samt område. Vi vaxar ben, armhålor, ansikte och näsborrar men vi erbjuder även intimvaxning på kvinnor samt Brasiliansk vaxning.

Viktigt att tänka på inför behandling

  • Använd inte Bodylotion
  • Bär gärna bomullskläder som inte sitter allt för tight
  • Torrborsta området du vill vaxa, för att lättare komma åt inåtvända hårstrån
  • Meddela om du använder kraftfulla hudvårdsprodukter
  • Bäst resultat uppnås vid en utväxt på 4-5 mm
  • Rekommendation är att vaxa 2 dagar innan planerad solresa

Behandling

När du kommer till Studio Sofie i Lomma som ligger mellan Malmö och Lund, börjar vi alltid med att gå igenom dina önskemål, vad du förväntar dig av behandlingen och självklart svarar vi på dina frågor. Därefter kan vi ge svar på om de är möjliga och vad som är bäst för just dig.

Behandlingen kan göra ont, men smärtan går snabbt över. Vi gör allt för att du ska känna dig lugn och trygg. Smärtan minskar inför varje tillfälle, men är det första gången är det något du får vara beredd på beroende på vilket område som ska vaxas. Ett bra resultat varar i 4 veckor och kan förlängas om du vaxar dig vid fler tillfällen.

Du ska undvika att röra på området där behandlingen har utförts eftersom huden kan bli irriterad och röd. För att minska den rodnaden applicerar vi en inflammationshämmande produkt. Du ska inte sola eller använda parfym på det vaxande området inom 48h efter behandlingen.

Vi journalför alla våra behandlingar. Kunskapen är gedigen och vi arbetar endast med de främsta märkena på den svenska marknaden.

Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss för rådfrågning.

Mia Maria 0720-10 66 65

0763 48 00 84

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]